+36 96 / 547 770 hotel@hotelfamulus.hu

Hírek

Egy csónakban evezünk...

2017.07.11. 09:08
Együtt könnyebb - A győri belvárosi üzletek is összetartanak 13 nappal az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) előtt, a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány, a Győr- Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével, "Együtt könnyebb!" szlogennel, összefogták a győri belvárosi üzleteket, cégeket.Céljuk, hogy felhívják a városba látogató sportolók, kísérőik, vendégek illetve a sajtó képviselőinek figyelmét a győri belvárosra, üzleteinkre valamint a belvárosi összetartásra.
A rendezvényen köszöntőt mondott Fekete Dávid Győr Megyei Jogú Város Alpolgármestere és  Pintér Péntek Imre  a Győr- Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke valamint Obertolné Horváth Tímea a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke.
"Öltözzünk mi is és munkatársaink is EYOF pólóba!Használjuk ki az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál nyújtotta lehetőséget. Hívjuk fel a figyelmet Győr belvárosára, az itt található kedves, vásárlóbarát üzletekre!"

Még több fotó: http://ezisgyor.blogspot.hu/2017/07/egyutt-konnyebb-gyori-belvarosi-uzletek.html

Akciós ajánlataink

A folyók összefolyása, az utak összefutása, a győri emberek vendégszeretete, a fiatalos lendület és a patinás város izgalma: ez Győr, a találkozások városa! A Hotel Famulus****, Business Hotel sokszínű szolgáltatáskínálata tökéletes lehetőséget nyújt minden korosztály számára kikapcsolódásra, élményekkel és energiával való feltöltődésre, illetve cégek részére csapatépítő tréningek, konferenciák, meetingek, workshopok, rendezvények megtartására.
Családi hétvége Győrben

Családi hétvége Győrben

Élményekben gazdag családi hétvége Győrben, a Hotel Famulusban. Színes programok sokaságával várja a családokat Győr.

Bővebben
Csomag ár
86 200 Ft /család/2 éj
Kényeztető hétvége

Kényeztető hétvége

Fedezze fel Győr csodás barokk belvárosát és relaxáljon a Rába Quelle Gyógy- és Élményfürdőben.

Bővebben
Csomag ár
33 350 Ft /fő/2 éj
Aktív pihenés Győrben

Aktív pihenés Győrben

Szeretné, hogy aktívan teljen a pihenés?Jöjjön el hozzánk! Élvezze a város csodálatos panorámáját a Püspökvár tornyából!

Bővebben
Csomag ár
25 100 Ft /fő/2 éj

A hotel képekben

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön újdonságainkról, híreinkről.
Név
E-mail

Pódium Étterem gyor.hu Hotelstars Mobilis-Győr uni.sze.hu