Blog

Szakmai nap a Győri Olimpiai Sportparkban

2018.09.14. 15:08
Szállodánk is részt vett a 2018. szeptember 14-én megrendezett szakmai napon az Olimpiai Sportparkban, ahol a sajtó képviselői és a turisztikai szakemberek ismerhették meg az Olimpiai Sportpark szolgáltatásait. Simon Csaba, az üzemeltető Győr Projekt Kft. ügyvezetője kalauzolta a vendégeket és mutatta be a létesítményt.

Az Olimpiai Sportpark megépítésének apropója az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál volt, amit 2017-ben nagy sikerrel rendezett meg Győr. A létesítmény azóta is töretlenül szolgálja a várost és a győrieket, és ezt az eddigi működése is kitűnően mutatja.

A komplexum szolgáltatásai iránt jelentős a nemzetközi érdeklődés. 2018. január és augusztus között 4073 vendégéjszakát töltöttek nálunk az edzőtáborozók, ebből 2977 belföldi, 1096 pedig külföldiek által eltöltött vendégéjszaka volt. A magyar sportolók mellett érkeztek vendégek többek között Ausztrália és Óceánia térségéből, Ausztriából, Belgiumból, Bulgáriából, Izlandról, Németországból, Oroszországból, Romániából, Svájcból, Svédországból és Szlovákiából is.

Ha csak a nagyobb idei sporteseményeket nézzük, a győri Olimpiai Sportpark adott otthont a Birkózó és Judo Serdülő Európa Bajnokságnak, az Atlétika Ifjúsági Európa Bajnokságnak,  valamint idén kerül megrendezésre a Asihara Karate Világbajnokság és a Tornász Mesterfokú Országos Bajnokság is. Az Arénában, valamint az Aqua Sportközpontban, szintén rangos nemzetközi sportesemények kerültek, illetve kerülnek megrendezésre az idei év során.

A tájékoztatón elhangzott, a park a Modern Városok Program keretében egy sporthotellel bővül a jövőben, amely még vonzóbbá teheti a létesítményt az edzőtáborok tekintetében. Mivel a komplexumban egyre több a fogyatékkal élőknek rendezett sportesemény, ezért a szálloda földszintjén akadálymentes szobákat is terveznek.

A pénteki szakmai napot követően, szombaton (09.15-én) nyílt napot rendeznek a létesítményben amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak

Akciós ajánlataink

A folyók összefolyása, az utak összefutása, a győri emberek vendégszeretete, a fiatalos lendület és a patinás város izgalma: ez Győr, a találkozások városa! A Hotel Famulus****, Business Hotel sokszínű szolgáltatáskínálata tökéletes lehetőséget nyújt minden korosztály számára kikapcsolódásra, élményekkel és energiával való feltöltődésre, illetve cégek részére csapatépítő tréningek, konferenciák, meetingek, workshopok, rendezvények megtartására.
Ajándékozzon élmény utalványt!

Ajándékozzon élmény utalványt!

Lepje meg szeretteit Famulus utalvánnyal.

Bővebben
Csomag ár
2 800 Ft /-tól
Mesés reggeli

Mesés reggeli

Nálunk egy mesés reggelivel indul a tökéletes reggel.

Bővebben
Csomag ár
4 840 Ft /Ft/fő

A hotel képekben

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön újdonságainkról, híreinkről.
Név
E-mail

Partnerségben az AUDI HUNGARIA Zrt-vel!
uni.sze.huHotelstars Mobilis-Győr rendezvenyhelyszinek.hu Torula

Kedves Vendégeink, Kedves Győrkőcök!

A 2023. június 30 - július 2 között megrendezésre kerülő Győrkőcfesztiválva kérjék kedvező ajánlatunkat a sales@hotelfamulus.hu e-mail címen.

TISZTELT VENDÉGEINK!

A Szálloda parkolója magánterület, melyet kizárólag az alábbi vendégek vehetnek igénybe díjtalanul:

• A szálloda és kollégium vendégei,
• Az étterem vendégei,
• Az épületben megrendezésre kerülő rendezvények vendégei,
• Bowling és Squash pálya vendégei

A felsorolt vendégek közé nem tartozó autótulajdonosok számára a parkolás díja 2000 FT / nap, amelyet a hotel recepción tud befizetni.

A szálloda a fent leírtak alapján jogosult az illetéktelenül a területen tartózkodó, illetve a díjbefizetést elmulasztó autókat kerékbilinccsel ellátni és elszállíttatni.

Megértésüket köszönjük!