Blog

HUNGEXPO 2020

2020.03.09. 15:31
Szakmai kirándulás 2020. február 28. Magyarország első számú turisztikai vására, a 43. alkalommal megszervezett Utazás kiállítás 2020. február 27. - 2020. március 1. között került megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A rendezvény középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása került, melybe hallgatóink is belepillanthattak a Turizmus Tanszék és a Famulus Hotel támogatásával. Egyik lelkes, alapképzésben résztvevő hallgatónk – Fazekas Emese – főszervezésében a turizmus-vendéglátás képzéses tanulók, oktatók, valamint oktatószállodánk, a Hotel Famulus alkalmazottai ingyenesen regisztrálhattak a szakmai programra.
Az egynapos szakmai kirándulás első állomása a Sofitel Budapest Chain Bridge, Magyarország egyik legexkluzívabb szállodája volt, ahol másfél órás vezetett szállodalátogatás keretein belül csoportunk bepillantást kaphatott a hotel működésébe.
A rendezvények lebonyolításáért felelős vezető sales-es kolléga, Keve Ádám körbe kalauzolta az érdeklődő csapatunkat a különböző szállodai egységeken, így testközelből mélyíthettük el ismereteiket a reggeliztetés menete, a rendezvények szervezése és fogadása, a VIP vendégek étkeztetése, és természetesen a szálloda általános működése kapcsán. Ennek keretein belül megtekintettük a lobby-t, az éttermet, a konferenciatermeket, a szobákat, VIP fogadótermet, és persze az akár USP-ként azonosítható repülőmakettet, mely a Sofitel egyedi különlegessége.
A szállodalátogatás nagyban hozzájárult hallgatóink szakmai ismereteihez, a szállodaipari folyamatokba való betekintésnek köszönhetően pedig könnyebben ültetik át az egyetemen kapott elméleti ismereteket a gyakorlatba. Mindemellett szintén nem elhanyagolható, hogy a tananyag kötelező részeként teljesítendő szállodai gyakornokságnak is könnyebben állnak neki így tanulóink, elvégre számos dolog már ismert lesz számukra.
Az Utazás kiálltáson a kisebb térségek kiállítóitól kezdve a nagyobb, világhírű desztinációk képviselői is megjelentek. A standok kínálatában az idegenforgalmi ismeretek mellett magát a turisztikai kínálat értékesítésének ismeretét is megtanulhatták hallgatóink. Az interaktív, ambient jellegű kiállítópontokon pedig nem kis élvezettel próbálhatta ki csoportunk például a repülőgép-szimulátort, a virtuális kerékpározást, és egyéb, a turizmusmarketing jövőképéhez kapcsolódó élményeket.
A standok között természetesen saját iskolánk és szakunk, a Széchenyi István Egyetem Turizmus Tanszéke is megtalálható volt, melyben ugyancsak oktatóik és hallgatóink kínáltak információt egyetemi közösségünkről, képzéseinkről, gyakorlati lehetőségeinkről.
Kirándulásunk alkalmával a szabad program keretein belül nem csak a kiállítókkal volt lehetőség megismerkedni, de olyan szakmai programokon is részt vehettek, mint CheckINN Turisztikai Karrier Expo, Üzleti Blogger Corner, Diák Szakmai Nap és Verseny és egyéb előadások.
Az Utazás kiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban a Karaván Szalon, a Budapest Boat Show, az Afrika Expo és Vásár és a Járatlan Utakon Fesztivál rendezvénnyel egy időben zajlott, csoportunk tagjainak lehetősége nyílt tehát akár más területeken is kielégíteniük kíváncsiságukat.

Akciós ajánlataink

A folyók összefolyása, az utak összefutása, a győri emberek vendégszeretete, a fiatalos lendület és a patinás város izgalma: ez Győr, a találkozások városa! A Hotel Famulus****, Business Hotel sokszínű szolgáltatáskínálata tökéletes lehetőséget nyújt minden korosztály számára kikapcsolódásra, élményekkel és energiával való feltöltődésre, illetve cégek részére csapatépítő tréningek, konferenciák, meetingek, workshopok, rendezvények megtartására.
 Ősz a találkozások városában

Ősz a találkozások városában

Felejthetetlen napok a találkozások városában!

Bővebben
Csomag ár
22 000 Ft /2 fő / 1 éj
Ajándékozzon élmény utalványt!

Ajándékozzon élmény utalványt!

Lepje meg szeretteit Famulus utalvánnyal.

Bővebben
Csomag ár
2 000 Ft /-tól
Mesés reggeli

Mesés reggeli

Nálunk egy mesés reggelivel indul a tökéletes reggel.

Bővebben
Csomag ár
3 500 Ft /Ft/fő

A hotel képekben

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön újdonságainkról, híreinkről.
Név
E-mail

Partnerségben az AUDI HUNGARIA Zrt-vel!
uni.sze.huHotelstars Mobilis-Győr rendezvenyhelyszinek.hu Győrkőc