Élménydús hétvége Győrben
3D Gallery Győr - Légy részese a művészetnek!
BővebbenHonnan indult a főzés szeretete?
Gyermekkorom óta végigkísér a főzés iránti szeretet és lelkesedés. Egyértelmű volt, hogy ezt a pályát választom. Több mint 30 éve dolgozom szakácsként és 10 éve vagyok konyhafőnök a Pódium Étteremben.
Hol tanultad az alapokat, illetve ki inspirált munkád során?
Az igazi alma máter számomra a Zöldfa étterem volt, ott tanultam meg az alapokat, ott végeztem gyakorlatomat. Pályám elején a győri Kishalász étteremben, Pőcze Imre mesterszakács kezei alatt dolgoztam. Ő tanította meg nekem, hogy van élet a rántott húson túl is. Suga Pétertől pedig a gourmet konyha alapjait sajátítottam el. Sokat köszönhetek nekik.
Mi a véleményed a hazai gasztronómiáról?
A magyar gasztronómia virágzik. Egyre több a megmérettetés, a kihívás, valamint a szakmában dolgozók számára a feljebbjutási lehetőség.
Mit jelent számodra a Famulus?
A szálloda nyitása (2007 augusztusa) óta itt dolgozom, lassan 11 éve. Mondhatni ez a második otthonom. Szinte a saját gyermekemként tekintek rá.
Mi a filozófiád a konyhában?
Emberiség, alázat és a vidámság.
Mi a legnagyobb elismerés számodra?
A vendégek pozitív visszajelzése.
Mit szeretsz a legjobban főzni?
Mindig az aktuális újdonságot, ez jelenti számomra a kihívást.
3D Gallery Győr - Légy részese a művészetnek!
BővebbenLepje meg szeretteit Famulus utalvánnyal.
BővebbenNálunk egy mesés reggelivel indul a tökéletes reggel.
Bővebben