Blog

Szakmai nap a Győri Olimpiai Sportparkban

2018.09.14. 15:08
Szállodánk is részt vett a 2018. szeptember 14-én megrendezett szakmai napon az Olimpiai Sportparkban, ahol a sajtó képviselői és a turisztikai szakemberek ismerhették meg az Olimpiai Sportpark szolgáltatásait. Simon Csaba, az üzemeltető Győr Projekt Kft. ügyvezetője kalauzolta a vendégeket és mutatta be a létesítményt.

Az Olimpiai Sportpark megépítésének apropója az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál volt, amit 2017-ben nagy sikerrel rendezett meg Győr. A létesítmény azóta is töretlenül szolgálja a várost és a győrieket, és ezt az eddigi működése is kitűnően mutatja.

A komplexum szolgáltatásai iránt jelentős a nemzetközi érdeklődés. 2018. január és augusztus között 4073 vendégéjszakát töltöttek nálunk az edzőtáborozók, ebből 2977 belföldi, 1096 pedig külföldiek által eltöltött vendégéjszaka volt. A magyar sportolók mellett érkeztek vendégek többek között Ausztrália és Óceánia térségéből, Ausztriából, Belgiumból, Bulgáriából, Izlandról, Németországból, Oroszországból, Romániából, Svájcból, Svédországból és Szlovákiából is.

Ha csak a nagyobb idei sporteseményeket nézzük, a győri Olimpiai Sportpark adott otthont a Birkózó és Judo Serdülő Európa Bajnokságnak, az Atlétika Ifjúsági Európa Bajnokságnak,  valamint idén kerül megrendezésre a Asihara Karate Világbajnokság és a Tornász Mesterfokú Országos Bajnokság is. Az Arénában, valamint az Aqua Sportközpontban, szintén rangos nemzetközi sportesemények kerültek, illetve kerülnek megrendezésre az idei év során.

A tájékoztatón elhangzott, a park a Modern Városok Program keretében egy sporthotellel bővül a jövőben, amely még vonzóbbá teheti a létesítményt az edzőtáborok tekintetében. Mivel a komplexumban egyre több a fogyatékkal élőknek rendezett sportesemény, ezért a szálloda földszintjén akadálymentes szobákat is terveznek.

A pénteki szakmai napot követően, szombaton (09.15-én) nyílt napot rendeznek a létesítményben amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak

Akciós ajánlataink

A folyók összefolyása, az utak összefutása, a győri emberek vendégszeretete, a fiatalos lendület és a patinás város izgalma: ez Győr, a találkozások városa! A Hotel Famulus****, Business Hotel sokszínű szolgáltatáskínálata tökéletes lehetőséget nyújt minden korosztály számára kikapcsolódásra, élményekkel és energiával való feltöltődésre, illetve cégek részére csapatépítő tréningek, konferenciák, meetingek, workshopok, rendezvények megtartására.
 Ősz a találkozások városában

Ősz a találkozások városában

Felejthetetlen napok a találkozások városában!

Bővebben
Csomag ár
22 000 Ft /2 fő / 1 éj
Ajándékozzon élmény utalványt!

Ajándékozzon élmény utalványt!

Lepje meg szeretteit Famulus utalvánnyal.

Bővebben
Csomag ár
2 000 Ft /-tól
Mesés reggeli

Mesés reggeli

Nálunk egy mesés reggelivel indul a tökéletes reggel.

Bővebben
Csomag ár
3 500 Ft /Ft/fő

A hotel képekben

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön újdonságainkról, híreinkről.
Név
E-mail

Partnerségben az AUDI HUNGARIA Zrt-vel!
uni.sze.huHotelstars Mobilis-Győr rendezvenyhelyszinek.hu Győrkőc