Blog

Szakmai nap a Győri Olimpiai Sportparkban

2018.09.14. 15:08
Szállodánk is részt vett a 2018. szeptember 14-én megrendezett szakmai napon az Olimpiai Sportparkban, ahol a sajtó képviselői és a turisztikai szakemberek ismerhették meg az Olimpiai Sportpark szolgáltatásait. Simon Csaba, az üzemeltető Győr Projekt Kft. ügyvezetője kalauzolta a vendégeket és mutatta be a létesítményt.

Az Olimpiai Sportpark megépítésének apropója az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál volt, amit 2017-ben nagy sikerrel rendezett meg Győr. A létesítmény azóta is töretlenül szolgálja a várost és a győrieket, és ezt az eddigi működése is kitűnően mutatja.

A komplexum szolgáltatásai iránt jelentős a nemzetközi érdeklődés. 2018. január és augusztus között 4073 vendégéjszakát töltöttek nálunk az edzőtáborozók, ebből 2977 belföldi, 1096 pedig külföldiek által eltöltött vendégéjszaka volt. A magyar sportolók mellett érkeztek vendégek többek között Ausztrália és Óceánia térségéből, Ausztriából, Belgiumból, Bulgáriából, Izlandról, Németországból, Oroszországból, Romániából, Svájcból, Svédországból és Szlovákiából is.

Ha csak a nagyobb idei sporteseményeket nézzük, a győri Olimpiai Sportpark adott otthont a Birkózó és Judo Serdülő Európa Bajnokságnak, az Atlétika Ifjúsági Európa Bajnokságnak,  valamint idén kerül megrendezésre a Asihara Karate Világbajnokság és a Tornász Mesterfokú Országos Bajnokság is. Az Arénában, valamint az Aqua Sportközpontban, szintén rangos nemzetközi sportesemények kerültek, illetve kerülnek megrendezésre az idei év során.

A tájékoztatón elhangzott, a park a Modern Városok Program keretében egy sporthotellel bővül a jövőben, amely még vonzóbbá teheti a létesítményt az edzőtáborok tekintetében. Mivel a komplexumban egyre több a fogyatékkal élőknek rendezett sportesemény, ezért a szálloda földszintjén akadálymentes szobákat is terveznek.

A pénteki szakmai napot követően, szombaton (09.15-én) nyílt napot rendeznek a létesítményben amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak

Special offers

Győr, this mellow and colourful town is situated half way between Vienna and Budapest, and hosts a vast array of architectural, cultural and natural treasures. The Famulus Business Hotel**** is the perfect choise for a comfortable stay in Győr with a wide variety of convenient services. The hotel is one of the largest convention centre in Győr and surraoundings with up-to-date technical equippment and large space.
Gift voucher for Christmas!

Gift voucher for Christmas!

More
Price
2 800 Ft /

More
Price
4 840 Ft /

Gallery

Newsletter sign up

Sign up for our newsletter to get information about our news.
Name
Email

In partnership with Audi Hungaria Zrt.
uni.sze.huHotelstars Mobilis-Győr rendezvenyhelyszinek.hu Torula
DEAR GUESTS!

The parking space of the hotel is a private area! Only the following people can use it for free of charge:

• The guest of the hotel and the youth hostel,
• The guests of the Pódium Restaurant,
• The guest of the events and conferences
• The guest of the Bowling Club and Squash

Everybody else has to pay parking fee at the hotel reception 2000 HUF / day, because of this reason the hotel is allowed to wheel clamp and transport all the unauthorized cars from its parking space.

Thank you for your understanding!